Accu

Maak je oliebollenmachine nog mobieler door er een accu aan toe te voegen. Met de E-plopper heb je al geen last meer van luchtslangen over de vloer omdat hij volledig elektrisch is, en met deze uitwisselbare accu hoeft u de standaard meegeleverde adapter van de E-plopper ook niet meer te gebruiken. De E-plopper kunt u direct op de accu aansluiten en genieten van 100% beweging vrijheid zonder snoeren of slangen rond uw hete frituur.

Range anxiety ? tot 15.000 oliebollen per accu lading kunt u doseren met 1 accu, uitwisselen is slechts een klusje van een paar seconde, en je kan zelfs opladen en doseren tegelijk. Dit maakt uw oliebollenmachine tot een echte PHEV :-), maar dan wel een die binnen een paar seconden nadat de accu leeg is weer in productie genomen kan worden.

De accu is leverbaar 1 model voor 15.000 te doseren oliebollen op 1 lading. Heeft u ook een liftkar voor uw E-plopper dan kunt u ook deze aansluiten op dezelfde accu, gewoon 1 accu voor beide machines gezamenlijk. Op de liftkar is ook al direct een montagemogelijkheid voor de accu. Indien u een onderstel heeft dient u nog een accu houder mee te bestellen voor de montage.

De accu wordt geleverd met oplader en aansluitsnoer voor uw E-plopper zodat u direct van start kunt.